Uitgaan in Deventer doe je in De Bisschop

Eén van de belangrijkste redenen om naar De Bisschop in Deventer te komen is om uit te gaan. Nergens in Deventer vind je de gezelligheid die je hier vindt.

Ons barpersoneel staat altijd voor je klaar om één van de vele bieren te tappen of om een cocktail voor je te bereiden. Wat dacht je van een Brand IPA van de tap of Deventers eigen DAVO bier van de fles? Toch liever een cocktail? Ga dan eens voor de Strawberry Daiquiri of de Vanillaberry Crush!

Nieuwsgierig naar alle speciaalbieren, cocktails en meer? Klik dan hieronder op onze verschillende drankmenu’s:

De leukste muziek en de gezelligste sfeer!

Op donderdag, vrijdag én zaterdag worden vanaf een uurtje of 11 in de avond de tafels, stoelen en krukken aan de kant geschoven en neemt de DJ plaats achter de DJ booth. Vanaf dat moment kun je genieten van de uiteenlopende muziek. Van hedendaagse elektronische muziek tot klassiekers uit de jaren 90 en van Nederlandstalige toppers tot de nieuwste pop. Zo lang het dansbaar is, hoor je het in De Bisschop!

Maar niet alleen om de muziek raden we je aan om eens naar De Bisschop te komen. Ook is dit dé plek waar de gezelligste mensen in Deventer samenkomen om te genieten van een avond uit.

Vanaf 11 uur is op deze dagen iedereen van 21 jaar en ouder van harte welkom in De Bisschop in Deventer. De Bisschop vind je in het hart van Deventer aan het bekendse, en, volgens ons, mooiste plein van Deventer: De Brink 17.

Routebeschrijving: