Uitgaan in Deventer doe je in De Bisschop

Wil jij uitgaan in Deventer? Dan is De Bisschop dé plek voor jou! Ontdek in dit artikel waarom je naar De Bisschop moet als je in Deventer wil uitgaan.

Ons barpersoneel staat altijd voor je klaar om één van de vele bieren te tappen of om een cocktail voor je te bereiden. Wat dacht je van een Brand IPA van de tap of Deventers eigen DAVO bier van de fles? Toch liever een cocktail? Ga dan eens voor de Strawberry Daiquiri of de Vanillaberry Crush!

Nieuwsgierig naar alle speciaalbieren, cocktails en meer? Klik dan hieronder op onze verschillende drankmenu’s:

  • Bieren
  • Wijnen
  • Cocktails
  • Shots
  • Sterke dranken
  • Frisdranken

De leukste muziek en de gezelligste sfeer!

Op donderdag, vrijdag én zaterdag worden vanaf een uurtje of 11 in de avond de tafels, stoelen en krukken aan de kant geschoven en neemt de DJ plaats achter de DJ booth. Vanaf dat moment kun je genieten van de uiteenlopende muziek. Van hedendaagse elektronische muziek tot klassiekers uit de jaren 90 en van Nederlandstalige toppers tot de nieuwste pop. Zo lang het dansbaar is, hoor je het in De Bisschop!

Maar niet alleen om de muziek raden we je aan om eens naar De Bisschop te komen. Ook is dit dé plek waar de gezelligste mensen in Deventer samenkomen om te genieten van een avond uit.

Vanaf 23 uur is op deze dagen iedereen van 21 jaar en ouder van harte welkom in De Bisschop in Deventer. De Bisschop vind je in het hart van Deventer aan het bekendste, en, volgens ons, mooiste plein van Deventer: De Brink 17.

Overtuigd dat je uitgaan in Deventer bij De Bisschop doet? Bekijk hieronder de routebeschrijving.

Routebeschrijving: